AliExpress kuponi

Na ovoj strani možete pronaći aktuelne AliExpress kupone i AliExpress popuste. Redovno posećujte ovu stranu i ne propustite najnovije AliExpress kupone i popuste!

Poklon kupon za nove kupce

Ako se prvi put registrujete na AliExpress iskoristite ovu ponudu i klikom na kupon dobijate neku od pogodnosti

  • Poklon od 3$ za prvu kupovinu u vrednosti od 4 i vise dolara ili
  • Spisak proizvoda sa cenom od samo 0.01$
  • Spisak proizvoda na posebnoj vremenski ograničenoj rasprodaji ( Flash deals )

Detaljno upustvo za registraciju na AliExpress

Popust do čak 70%

Klik na ovaj kupon vodi vas na stranu sa spiskom najprodavanijih proizvoda sa popustom do čak 70%

AliExpress popusti

Kupovinom preko AliExpress-a vec stedite oko 50% do 70% u odnosu na kupovinu u prodavnici ali postoji nekoliko nacina da dodatno ustedite

1. Koristite opciju “Flash deals”

Na ovoj strani mozete naci proizvode koji su na “rasprodaji”. Ovi popusti su najcesce vremenski ograniceni, tako da ukoliko ste nasli ono sto vam odgovara iskoristite priliku za kupovinu.

Do ove strane mozete doci i direktno klikom na sliku iznad ili preko ovog linka – Aliexpress “Flash deals” popusti.

Na “Flash deals” strani mozete dalje suziti pretragu izborom kategorije. U vrhu strane, ispod kategorija, su i opcije za izbor trenutnih i promocija koje tek dolaze.

Ovde se mogu pronaci znacajni popusti od cak 90% i vise!

Pogledajte “Flash deals” ponudu

2. Poklon kupon za nove kupce

Tu je i vec pomenuti kupon za novoregistrovane na AliExpress-u. Najcesce je to poklon u iznosu od 3$ za kupovinu proizvoda od 4 i vise dolara.

Iskoristite poklon kupon

3. Posebne rasprodaje i promocije u godini

Verovatno najveci popusti se mogu ostvariti 11.11. svake godine. Jos jedan period godine je i AliExpress rodjendanska rasprodaja “AliExpress Birthday Sale” koja je aktuelna krajem marta i obicno traje nekoliko dana.

4. Popust za korisnike AliExpress mobilne aplikacije

Ukoliko kupujete preko smartfona mozete dobiti kupon od 5$ i pristup ponudama koje nisu dostupne na desktop verziji sajta. Aplikacija postoji i za Android i iOS smartfone.

5. Popusti od prodavca

Ukoliko ste nasli nekog dobrog prodavaca mozete pogledati proizvode koji su trenutno na popustu u njegovoj “prodavnici”. Ovaj spisak mozete naci preko linka “Sale items” dok ste na strani bilo kog od njegovih proizvoda.

Jos jedna opcija je i staro dobro cenkanje. Ako kupujete kod istog prodavca vise puta pokusajte da posaljite poruku sa pitanjem da li je moguce dobiti nizu cenu.

Dodatni nacini da ustedite

Pored Aliexpress kupona i popusta dostupnih na sajtu jos 2 stvari uticu na ukupnu cenu svega sto kupite. To su troskovi dostave i troskovi carine i PDV-a.

Kako biste i ovde ustedeli kada se odlucite za proizvod koji zelite da kupite pokusajte da nadjete prodavca koji za taj proizvod nudi besplatnu dostavu – “Free shipping”. Ako ste na primer odlucili da kupite usb flash memorijski uredjaj, ukucajte to u pretragu a zatim cekirajte opciju “Free shipping”:

Ovo bitno moze da smanji iznos koji cete na kraju platiti, pogotovo zato sto troskovi dostave ulaze u osnovicu za carinu. Detalje o besplatnoj dostavi mozete pogledati na stranici aliexpress besplatna dostava

Sto se tice troskova carine, jedini nacin da njih izbegnete je da kupujete robu u vrednosti manjoj od 50e. Kada kupujete stvari skuplje od 50e i sa troskovima carine mozete proci vishestruko jeftinije nego u nasim prodavnicama, ali ne zaboravite da dodate ovo u ukupnu kalkulaciju.

Detalje o troskovima carine i PDV-a mozete pronaci na stranici narucivanje preko interneta carina i porez Tu cete pronaci i kalkulator koji pomaze da brzo i lako priblizno izracunate cenu sa troskovima carine i PDV-a.

Pogledajte Aliexpress ponudu