U potrazi za savršenom šoljicom kafe, mnogi ljubitelji ovog napitka sve češće se odlučuju za korišćenje aparata za kafu na kapsule. Zahvaljujući napretku tehnologije, danas postoji veliki izbor aparata za kafu sa kapsulama koji mogu zadovoljiti i najzahtevnije ukuse. U ovom tekstu, predstavićemo vam nekoliko modela koji se izdvajaju na tržištu, uzimajući u obzir njihove specifikacije i mogućnosti koje nude.

Kratak pregled najboljih aparata za kafu na kapsule

 1. Nespresso Aparat za kafu Inissia Black D40-EUBKNE4-S – Brz i efikasan aparat za espresso kafu sa kapsulama idealan za ljubitelje kafe koji cene jednostavnost i kompaktnost.
 2. Nespresso Aparat za kafu Essenza Mini Black C30-EUBKNE2-S – Najmanji aparat u ponudi, savršen za male prostore.
 3. Nespresso Aparat za kafu Essenza Mini Black and Aeroccino A3NC30EUBK-TX – Kombinuje mogućnosti Essenza Mini sa Aeroccino mlečnim frotherom za pripremu raznih mlečnih napitaka.
 4. Nespresso Aparat za kafu Pixie Electric Titan C61-EUTINE-S – Ističe se svojim metalnim finišem i brzim vremenom zagrevanja.
 5. Nespresso Aparat za kafu Citiz Silver C113-EUSINE2-S – Nudi veći rezervoar za vodu i elegantan dizajn za ljubitelje tradicionalnog espresso iskustva.

Najbolji aparati za kafu na kapsule

Pri izboru idealnog aparata za kafu na kapsule, važno je razmotriti ne samo dizajn i funkcionalnosti već i ekonomičnost i dostupnost kapsula. Nespresso linija, sa svojim bogatim asortimanom modela, odgovara na ovaj izazov nudeći aparate koji ne samo da estetski dopunjavaju prostor već pružaju i neuporedivo iskustvo pripreme kafe.

Od aparata koji omogućavaju brzu pripremu espressa, poput Nespresso Citiz, do onih sa mogućnošću pravljenja raznih mlečnih napitaka, kao što je model sa Aeroccino mlečnim frotherom, svaki ljubitelj kafe može pronaći savršenog partnera za svoje jutarnje rituale. Nespresso aparati su simbol kako inovacije tako i praktičnosti, obećavajući uživanje u visokokvalitetnom espressu bez potrebe za napuštanjem udobnosti doma.

Nespresso Aparat za kafu Inissia Black D40-EUBKNE4-S

Slika nespresso aparata za kafu na kapsule inissia black

Specifikacije:

 • Snaga: 1260W
 • Kapacitet rezervoara za vodu: 0.7l
 • Pritisak: 19 bara
 • Vreme zagrevanja: 25 sekundi

Nespresso Inissia predstavlja odličan izbor za one koji žele brzu, jednostavnu, ali kvalitetnu šoljicu kafe. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, ovaj aparat na kapsule za kafu lako može pronaći mesto u svakoj kuhinji, dok brzina zagrevanja omogućava da vaša kafa bude spremna u rekordnom roku.

Ovaj aparat za kafu možete kupiti ovde

Nespresso Aparat za kafu Essenza Mini Black C30-EUBKNE2-S

Slika nespresso aparata za kafu na kapsule essenza mini black

 

Specifikacije:

 • Snaga: 1150W
 • Kapacitet rezervoara za vodu: 0.6l
 • Pritisak: 19 bara
 • Vreme zagrevanja: 30 sekundi

Essenza Mini je dizajniran za ljubitelje kafe koji žele aparate za kafu sa kapsulama koji zauzimaju minimalno prostora. Uz visok pritisak i brzo zagrevanje, ovaj model garantuje espresso visokog kvaliteta sa bogatim aromama.

Ovaj aparat za kafu možete kupiti ovde

Nespresso Aparat za kafu Essenza Mini Black sa Aeroccino A3NC30EUBK-TX

Slika nespresso aparata za kafu essenza mini black sa aeroccino

Specifikacije:

 • Snaga: 1150W + Dodatni Aeroccino mlečni frother
 • Kapacitet rezervoara za vodu: 0.6l
 • Pritisak: 19 bara
 • Vreme zagrevanja: 30 sekundi

Ova kombinacija aparata za kafu i Aeroccino mlečnog frothera nudi sve što vam je potrebno za pripremu raznih kafeni napitaka. Bez obzira da li želite klasičan espresso ili kremasti cappuccino, ovaj set će ispuniti vaša očekivanja.

Ovaj aparat za kafu možete kupiti ovde

Nespresso Aparat za kafu Pixie Electric Titan C61-EUTINE-S

Slika nespresso aparata za kafu na kapsule pixie electric titan

Specifikacije:

 • Snaga: 1260W
 • Kapacitet rezervoara za vodu: 0.7l
 • Pritisak: 19 bara
 • Vreme zagrevanja: 25 sekundi

Pixie je aparat za kafu sa kapsulama koji se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i efikasnošću. Pored brzog zagrevanja i visokog pritiska, ovaj model nudi i pametne funkcije poput indikatora niskog nivoa vode.

Ovaj aparat za kafu možete kupiti ovde

Nespresso Aparat za kafu Citiz Silver C113-EUSINE2-S

Slika nespresso aparata za kafu citiz silver

Specifikacije:

 • Snaga: 1710W
 • Kapacitet rezervoara za vodu: 1l
 • Pritisak: 19 bara
 • Vreme zagrevanja: 25 sekundi

Citiz je dizajniran za one koji cene klasičan dizajn i visokokvalitetne espresso napitke. Sa većim kapacitetom rezervoara za vodu i snažnim pritiskom, ovaj model omogućava pripremu više šoljica kafe bez potrebe za čestim dopunjavanjem vode, što ga čini idealnim za ljubitelje kafe koji često uživaju u ovom napitku ili imaju goste.

Ovaj aparat za kafu možete kupiti ovde

Aparati za kafu na kapsule cena

Cene aparata za kafu sa kapsulama variraju u zavisnosti od brenda, modela i karakteristika. Važno je istražiti različite opcije i uzeti u obzir kako cenu aparata, tako i troškove kapsula koje se koriste s njim. Odluka o kupovini trebalo bi da se temelji na vašim preferencijama, potrebama i budžetu.

A ako želite da uštedite na malim stvarima a ne na kvalitetu samog aparata pogledajte i ove kapsule za aparat za kafu za višekratnu upotrebu. A pored višekratnih kapsula, ne zaboravite da dopunite svoj espresso doživljaj sa elegantnim i funkcionalnim espresso šoljicama.

Vaš ključ za savršen espresso kod kuće

Odabir najboljeg kućnog aparata za espresso može biti izazovan zadatak s obzirom na raznolikost modela dostupnih na tržištu. Za one koji teže najboljem kućnom espresso aparatu, Nespresso aparati predstavljaju spoj modernog dizajna, inovativne tehnologije i izuzetne praktičnosti. Sa jednostavnim načinom upotrebe, brzim vremenom pripreme i konzistentnom kvalitetom kafe, ovi aparati zadovoljavaju i najzahtevnije korisnike.

Sve u svemu, najbolji kućni espresso aparat je onaj koji najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama i željama. Nespresso linija aparata za kafu na kapsule nudi širok spektar opcija koje mogu zadovoljiti različite ukuse i stilove života, čineći svaku šoljicu kafe posebnim doživljajem. Bez obzira na to koji model odaberete, možete biti sigurni da ćete uživati u visokokvalitetnom espressu u udobnosti svog doma.